פסטה מתוקה וחמוצה
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? פסטה מתוקה וחמוצה יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 461 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מ Allrecipes יש 4 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך רוטב ווסטרשייר, קרם פרש, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. עם כפית נסו סלט פסטה חמוץ מתוק, סלט פסטה חמוץ מתוק, ו סלט פסטה חמוץ מתוק אסיאנל (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה פנה במים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מניחים את הבצל, כרישה וגזר בסיר עם שמן זית וטחון במשך כמה דקות עד הבצל הופך שקוף.
מניחים את העגבניות, דבש, רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר ותבלינים חמש סיני לסיר ומבשלים על חום בינוני במשך 5 דקות.
מוסיפים את דגי הטונה סחוטים ומבשלים עוד 5 עד 10 דקות.
כאשר אתה מוכן לשרת, מתבלים במלח, מערבבים כמה כפות של קרם פרש ושופכים את הרוטב על פני מבושל.