קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

פסטה סיציליאנית עם חצילים

פסטה סיציליאנית עם חצילים

הוראות

1
להעביר עגבניות לקערה ולסחוט כדי לשבור לחתיכות קטנות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
בקומקום 6 ליטר להביא 5 ליטרים מים מומלחים לרתיחה עבור פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
במחבת כבדה 12 אינץ ' חום 1 כוס שמן על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. חציל מטגנים ב 2 קבוצות, פונה, עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
להעביר חצילים כמו מטוגן עם כף מחורץ מגבות נייר לנקז, מסדר אותו בשכבה אחת. חצילים העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים שמן ממחבת ולנגב נקי עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
מוסיפים 1/4 כוס שמן למחבת ומבשלים שום על אש נמוכה, ערבוב, עד הזהב. מערבבים עגבניות עם כל מיצים שהצטברו בקערה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה מעט, על 15 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בעוד הרוטב מתבשל, לבשל פסטה עד אל דנטה. להזמין 1 כוס פסטה בישול מים לנקז פסטה במסננת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
להעביר חצי רוטב עגבניות עם חצי של סלטה ריקוטה לקערה גדולה לזרוק עם פסטה וחצי חצילים, הוספת כמה מי בישול פסטה שמורות אם הרוטב הופך עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
9
מעבירים פסטה לקערת הגשה ולמעלה עם רוטב וחצילים שנותרו וכמה מהגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת סלטה ריקוטהגבינת סלטה ריקוטה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מקשטים פסטה עם בזיליקום ומגישים בצד את שאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
Garnish pasta with basil and serve remaining cheese on the side.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי