פסטה סלק קלוי
פסטת סלק קלויה עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? זה חלב חינם מתכון צמחוני יש 237 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 10. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 30 דקות. אם יש לכם סלק קלוי בקוביות, סלק, ביצי ג'מבו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 29%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. נסו סלק קלוי ופסטה שום, פנה פסטאן ברוטב סלק קלוי, ו פסטה סלק קלוי עם שמיר ולימון עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערת ערבוב גדולה זורקים סלק עם שמן ומלח לציפוי.
מניחים על תבנית אפייה מרופדת ומניחים בתנור 400 מעלות במשך שעה 1.
מוציאים ומניחים להתקרר (כ -20 דקות). קולפים סלק מתחת למים זורמים וחותכים לקוביות 1/4 אינץ'.
הכינו תלולית מהקמח במרכז קרש חיתוך גדול מעץ. הכינו באר באמצע הקמח והוסיפו את הביצים, מחית הסלק וכל טעם אחר שתבחרו. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים, השמן וחומרי הטעם ומתחילים לשלב את הקמח החל מהשפה הפנימית של הבאר. כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח כלפי מעלה כדי לשמור על צורת הבאר. אל תדאג שהשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתאחד כאשר 1/2 מהקמח משולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, תוך שימוש בעיקר בכפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, הסר את הבצק מהלוח וגרד את כל החלקים שנותרו על פני קרום. מקמחים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 3 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, זכור לאבק את הלוח שלך בעת הצורך. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר. הערה: אל תדלג על מנת הלישה או המנוחה של המתכון הזה, הם חיוניים לפסטה קלה.
מרדדים לארבעה גיליונות בגודל 7 אינץ 'על 16 אינץ'.