קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטה עגבניות ושום

פסטה עגבניות ושום
אם יש לך שמן זית, גבינת פרמזן, עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . נסו פסטה עגבניות ושום, שום פסטה עגבניות מיובשות, ו שום-עגבניות פסטה עם אפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עגבניות בקומקום, ומכסים במים קרים. מביאים רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מיםמים
2
יוצקים מים, ומכסים שוב עם מים קרים. פיל.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
חותכים לחתיכות קטנות.
4
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
במחבת גדולה או מחבת, מטגנים את השום במספיק שמן זית כדי לכסות את תחתית המחבת. השום צריך להיות אטום, לא חום. מערבבים את רסק העגבניות. מיד מערבבים את העגבניות, מלח ופלפל. להפחית את החום, ומבשלים עד הפסטה מוכנה; להוסיף את בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רסק עגבניותרסק עגבניות
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
באזיל!באזיל!
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מסננים את הפסטה, אבל לא לשטוף במים קרים. לזרוק עם כמה כפות של שמן זית, ולאחר מכן לערבב לתוך הרוטב. להפחית את החום נמוך ככל האפשר. שמור חם, חשוף, במשך כ 10 דקות כאשר הוא מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פסטהפסטה
רוטברוטב
מיםמים
7
מקשטים בנדיבות עם גבינת פרמזן טרייה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
1
מטגנים פטריות טריות עם השום, או מוסיפים קישואים מוגלגים יחד עם העגבניה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
קישואיםקישואים
שוםשום
עגבנייהעגבנייה