פסטה אפויה של עוף צמחוני עם גבינה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 1371 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 83 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לכם פסטה פוזילי, יין, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. מתכונים דומים: Cheesy Chicken Veggie Pasta Skillet, סטייק שום צ'ילי עם סלט פסטה קיסר וג' יזי (צלייה בקיץ), ו Cheesy Chicken & Veggie Mac.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; ניקוז ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
3
במחבת גדולה מעל חום בינוני, שמן חום ועוף לטחון במשך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים פלפלים ירוקים, אדומים וצהובים וממשיכים לבשל עוד 5 דקות. מערבבים ברוטב סויה, יין, ומיץ לימון. כיסוי מחבת, להפחית את החום נמוך, ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
מיץ לימון
רוטב סויה
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מחממים תנור ל 370 מעלות F (180 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מקציפים את הביצים בקערה גדולה עם קרם פרש. מתבלים בפפריקה, אורגנו, כוסברה, אגוז מוסקט ומלח ופלפל לפי הטעם.