אפונה האביב עם פנצ'טה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל אפונה האביב עם Pancettan. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם אפונה פטיט, מרק עוף דל נתרן, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. נסו אפונה האביב עם פנצ'טה, אפונה האביב שמנת עם Pancetta, ו סלט האביב של אספרגוס, רמפות, אפונה הצמד, אפונה, עם ביצה עלומה ויניגרט לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף פנצ ' טה למחבת; לטחון 3 דקות או עד קריספ.
הסר pancetta מחבת, שמירה על טפטוף במחבת; להניח pancetta בצד.
מוסיפים בצל ושום לטפטוף במחבת; לטפטף 3 דקות או עד למכרז.
מערבבים אפונה, מרק ומלח לתערובת בצל. מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים, חשוף, 6 דקות או עד אפונה במכרז, ערבוב מדי פעם. מערבבים בפנצ ' טה.