פסטה עם אספרגוס ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם אספרגוס ופטריות. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אספרגוס, פלפל, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פסטה מאכלי ים רזים עם אספרגוס ופטריות, פסטה שמנת Farfalle עם אספרגוס, פטריות ואגוזי מלך, ו פסטה מוקרמת עם אספרגוס, פטריות ופטה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 3 החומרים הראשונים, ולהניח בצד.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
להוסיף שאלוט; saut 1 דקה.
מוסיפים פטריות ומלח; מטוגנים 5 דקות. מערבבים ביין; לבשל 1 דקה. להפחית את החום לנמוך.
להוסיף 2 כפות תערובת פטרוזיליה; לטגן 2 דקות. תתחמם.
מביאים מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
להוסיף פסטה; לבשל 6 1/2 דקות.
הוסף אספרגוס; לבשל 1 1/2 דקות או עד אספרגוס הוא פריך במכרז.
מסננים תערובת פסטה במסננת מעל קערה, הזמנת 1/2 כוס בישול נוזלי.
שלב שמורות בישול נוזלי, תערובת פסטה, תערובת פטריות, ו 1/4 כוס גבינה. סדר 2 כוסות תערובת פסטה על כל אחד 4 צלחות.
מפזרים באופן שווה עם תערובת פטרוזיליה נותרת, 1/4 כוס גבינה, ו 1/4 כפית פלפל.