קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות38
מגזין

מרק בשר עשיר עם גזר

מרק בשר עשיר עם גזר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק בשר עשיר עם גזר. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 12 . אם יש לך קורנית sprig, בצל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק ירקות עשיר, מרק עשיר וקרם Tonkotsu ראמן, ו Capellini עם צדפות מולים מרק זעפרן עשיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מורחים צלעות קצרות, שאנקים, בצל, סלרי וגזר מרובעים במחבת צלייה גדולה חסינת אש וצלי, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים היטב, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
לעטוף פטרוזיליה, טימין, עלה דפנה, ופלפלים בגבינה ולקשור לצרור עם חוט כדי להפוך זר garni.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
4
להעביר בשר (עם עצמות) וירקות קלויים לסיר 6-8 ליטר ולהוסיף 12 כוסות מים, מלח, זר garni. מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף הנותרים 2 כוסות מים ו מחבת deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
הוסף deglazing נוזלי סיר, ואז להביא לרתיחה, ברפרוף קצף. להפחית את החום נמוך בעדינות מבשלים, חשוף, עד הנוזל מצטמצם כ 5 כוסות, 7 עד 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
העברת תערובת לקערה מגניב לחלוטין, חשוף, על 1 שעה, ואז צמרמורת, מכוסה, לפחות 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
הסר שומן. לחמם תערובת בסיר נקי מעל חום מתון עד חם. השלך צלעות בקר (בשר ועצם), ולאחר מכן להעביר צלעות קצרות מגש, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להשליך עצמות ושומן. דק קוצצים צלעות קצרות ושמורות עבור טרין. אם לא להשתמש בבשר בתוך 1 שעה, צמרמורת, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
שוק בקרשוק בקר
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
יוצקים מרק למרות מסננת בכותנה מצופה לתוך סיר 1 1/2 ליטר ו לרפרף את כל השומן שנותר. מביאים מרק לרתיחה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
מבשלים גזר חתוך בסיר קטן של מים מלוחים רותחים עד רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מסננים מסננת ולחלק בין כוסות demitasse, ולאחר מכן להוסיף מרק.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
* בשר וירקות יכול להיות מקורר מרק עד 1 יום.* מרק יכול להיות מתוח 4 ימים קדימה מקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מחממים ומתבלים לפני השימוש. (גזר לקוביות גלם צ ' יל בשקית ניילון אטומה עד מוכן לבשל.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה