קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות88
מגזין

פסטה עם אספרגוס, שעועית קנליני, וקרם פורצ'יני

פסטה עם אספרגוס, שעועית קנליני, וקרם פורצ'יני
פסטה עם אספרגוס, שעועית קנליני, וקרם פורצ'יני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 285 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ blog.fatfreevegan.com יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם סויה, מיץ לימון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טופו המשי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד טופו משי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: פסטה פנה עם שעועית קנליני ופרושוטו, פסטה עם קישואים, פטריות ושעועית קנליני במרינדה, ו דיל-קישואים פסטה עם שעועית קנליני, לבבות של כף יד פטה.

הוראות

1
יוצקים את המים הרותחים על הפטריות ומשרים עד שהם rehydrated לחלוטין, כ 20 דקות. מסננים אותם דרך מסננת בסדר או מסנן קפה, לתפוס ולשמור את הנוזל; לשטוף אותם אם גרגירים וקוצצים. תניח בצד. בינתיים, לבשל את הפסטה בסיר גדול של מים רותחים עד אל דנטה. כאשר זה נעשה, לנקז אותו, הזמנת 1/2 כוס של מי הבישול, ולשים פסטה לתוך קערת הגשה. בעוד הבישול של הפסטה, למזג את טופו המשי, soymilk, ושום עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
טופו משיטופו משי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
סוימילקסוימילק
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
יוצקים אותו לסיר, מוסיפים קמצוץ של אגוז מוסקט ואת נוזל פטריות שמורות ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את מיץ הלימון, שרי, פטריות שמורות, ושעועית מנוקזת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
4
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עד שעועית הם חמים. ובזמן שזה בישול, קיטור האספרגוס עד רך אבל פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
5
מוסיפים את האספרגוס לפסטה המבושלת וזורקים לרוטב. אם זה נראה יבש, להוסיף קצת מים בישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
מוסיפים יותר מלח או פלפל לפי הטעם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית

מרכיבים

454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אספרגוס, גזוז וחותכים לאורכים 1-inchאספרגוס, גזוז וחותכים לאורכים 1-inch425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית קנליני (או שעועית צפונית גדולה), מנוקז ושטוףשעועית קנליני (או שעועית צפונית גדולה), מנוקז ושטוף14דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות פורצ'יני מיובשותפטריות פורצ'יני מיובשות12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר2חתיכות טופי הית' ברשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים1צביטהעוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)6שרימפס וורידיםמלח ופלפל, לפי הטעםמלח ופלפל, לפי הטעם1אוראו ממולאים כפוליםקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרטופו משי קל (או משי מוצק)טופו משי קל (או משי מוצק)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב סויה רגילחלב סויה רגיל1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחיםמים רותחים340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פסטה (השתמשתי campagnelle אבל יכול להשתמש ללא גלוטן או ספירלות חיטה מלאה)פסטה (השתמשתי campagnelle אבל יכול להשתמש ללא גלוטן או ספירלות חיטה מלאה)