פסטה עם אספרגוס, שעועית קנליני, וקרם פורצ'יני
פסטה עם אספרגוס, שעועית קנליני, וקרם פורצ'יני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 285 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ blog.fatfreevegan.com יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם סויה, מיץ לימון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טופו המשי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד טופו משי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: פסטה פנה עם שעועית קנליני ופרושוטו, פסטה עם קישואים, פטריות ושעועית קנליני במרינדה, ו דיל-קישואים פסטה עם שעועית קנליני, לבבות של כף יד פטה.
הוראות
יוצקים את המים הרותחים על הפטריות ומשרים עד שהם rehydrated לחלוטין, כ 20 דקות. מסננים אותם דרך מסננת בסדר או מסנן קפה, לתפוס ולשמור את הנוזל; לשטוף אותם אם גרגירים וקוצצים. תניח בצד. בינתיים, לבשל את הפסטה בסיר גדול של מים רותחים עד אל דנטה. כאשר זה נעשה, לנקז אותו, הזמנת 1/2 כוס של מי הבישול, ולשים פסטה לתוך קערת הגשה. בעוד הבישול של הפסטה, למזג את טופו המשי, soymilk, ושום עד חלקה.
יוצקים אותו לסיר, מוסיפים קמצוץ של אגוז מוסקט ואת נוזל פטריות שמורות ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון, שרי, פטריות שמורות, ושעועית מנוקזת.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עד שעועית הם חמים. ובזמן שזה בישול, קיטור האספרגוס עד רך אבל פריך, על 5 דקות.
מוסיפים את האספרגוס לפסטה המבושלת וזורקים לרוטב. אם זה נראה יבש, להוסיף קצת מים בישול פסטה.
מוסיפים יותר מלח או פלפל לפי הטעם ומגישים.