פסטה עם בייקון ופטריות
פסטה עם בייקון ופטריות עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 874 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום, בצל ירוק, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו פסטה עם פטריות בר, אפונה ובייקון, פסטה פסטו עם בייקון עוף ופטריות, ו פסטה איטלקית עם שמנת קלה (עם בייקון, פטריות ועגבניות שרי) (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי החבילה directions.In מחבת גדולה, מחממת שמן זית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים חתיכות בייקון ומבשלים עד חום בהיר אבל לא פריך.
הסר בייקון מחבת ולהניח בצד. אין לנקות מחבת.
מוסיפים פטריות ושום למחבת. לזרוק / מערבבים ומבשלים מעל חום בינוני גבוה במשך 5 דקות; להגדיל את החום גבוה במידת הצורך כדי לעזור פטריות להתחיל להפוך חום זהוב.
יוצקים מרק עוף. מערבבים, גירוד התחתון של המחבת כדי לשחרר את כל פיסות. מבשלים מעל חום בינוני גבוה במשך כמה דקות, או עד הנוזל מצטמצם בחצי. להפחית את החום ויוצקים במחצית וחצי ושמנת. מערבבים ומאפשרים בועה להתעבות במשך כמה דקות.
מוסיפים בצל ירוק פרוס ופטרוזיליה, ואז מבשלים עוד דקה. לבסוף, להוסיף פרמזן ומערבבים, המאפשר גבינה להמס ולשלב לתוך הרוטב. כבה את החימום.
מוסיפים פסטה מבושלת לקערה גדולה.
תוסיף חצי מהרוטב מהמחבת. לזרוק עם מלקחיים. ***
הוסף 1/2 כוס מים פסטה חמה בשלב זה אם תערובת הפסטה עבה מדי וגאנקי. לזרוק ולהוסיף עוד מים עד שהוא מגיע לעקביות שאתה צריך.***
מגישים פסטה בקערות בודדות, ציפוי כל עוזר עם שאר הרוטב.
מפזרים פטרוזיליה נוספת פרמזן נוסף.תהנו!