קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות100
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטה עם ברוקולי חנוק ראבה וזיתים

פסטה עם ברוקולי חנוק ראבה וזיתים
פסטה עם ברוקולי חנוק Rabe וזיתים הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו צימוקים זהובים, זיתים נרפאו בשמן, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית מתכונים דומים: ברוקולי ראבה וזיתים עם לימון, ברוקולי ראבה וזיתים עם לימון, ו ברוקולי ראבה וזיתים עם לימון.

הוראות

1
בקערות קטנות נפרדות, לכסות את הזיתים, אנשובי וצימוקים עם מים חמים ולתת להשרות במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לנקז היטב. קוצצים בגסות את הזיתים וקוצצים דק את האנשובי. בקערה קטנה, לשלב את הזיתים, אנשובי וצימוקים עם פטרוזיליה, בצל ירוק, שום ואת 2 כפות של גבינת פקורינו מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שום גויה®שום גויה®
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מעיל 10 או 12 אינץ cazuela או מחבת ovenproof עם 2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מורחים חצי מאספיית הברוקולי בקסואלה בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
5
מפזרים את תערובת הזית ומכסים עם שאריות הברוקולי. לחץ על פיסת נייר קלף על גבי רב הברוקולי וכיסה את cazuela בחוזקה. מבשלים על אש נמוכה עד רב ברוקולי הוא מכרז, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
מוסיפים את היין, מכסים ומבשלים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
להעביר את cazuela למשטח מרופד או עץ. (כדי למנוע הלם תרמי, לא למקם אותו על אבן קרה או משטח מתכת.) לחשוף, העונה עם מלח ופלפל ולתת לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8
בינתיים, מחממים את התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
10
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
11
מסננים את הפסטה ומחזירים אותה לסיר. לזרוק עם 2 כפות הנותרים של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. מקפלים בעדינות את הפסטה לאספסוף הברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברוקולי רבהברוקולי רבה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
12
מפזרים פקורינו ואופים עד מבעבע, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מגישים חם או חם.