פסטה עם ברוקולי חנוק Rabe וזיתים הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו צימוקים זהובים, זיתים נרפאו בשמן, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית מתכונים דומים: ברוקולי ראבה וזיתים עם לימון, ברוקולי ראבה וזיתים עם לימון, ו ברוקולי ראבה וזיתים עם לימון.
הוראות
1
בקערות קטנות נפרדות, לכסות את הזיתים, אנשובי וצימוקים עם מים חמים ולתת להשרות במשך 10 דקות.
לנקז היטב. קוצצים בגסות את הזיתים וקוצצים דק את האנשובי. בקערה קטנה, לשלב את הזיתים, אנשובי וצימוקים עם פטרוזיליה, בצל ירוק, שום ואת 2 כפות של גבינת פקורינו מגוררת.
מפזרים את תערובת הזית ומכסים עם שאריות הברוקולי. לחץ על פיסת נייר קלף על גבי רב הברוקולי וכיסה את cazuela בחוזקה. מבשלים על אש נמוכה עד רב ברוקולי הוא מכרז, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
בלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
מוסיפים את היין, מכסים ומבשלים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
להעביר את cazuela למשטח מרופד או עץ. (כדי למנוע הלם תרמי, לא למקם אותו על אבן קרה או משטח מתכת.) לחשוף, העונה עם מלח ופלפל ולתת לעמוד.