פסטה עם גבינה ונקניקיות לבנות
גבינה לבנה ופסטה נקניקייה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1310 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. אם יש לך מלח, נקניק הודו מתון, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חלב רזה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב רזה תוצרת בית כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטה עם שעועית לבנה, עגבניות ונקניקיות, פסטה עם אסקרול, שעועית לבנה ונקניקיות עוף, ו נקניק, עגבניות, שעועית לבנה וזריקת פסטה Corkscrew.
הוראות
מניחים מחבת גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני; לבשל נקניק עד השחמה, ערבוב להתפורר.
ניקוז היטב; להפריש. לנגב טיפות מחבת עם מגבת נייר.ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים קמח; מערבבים עם מקצף. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד חלקה. מבשלים עד עבה (כ 8 דקות); להסיר מן החום.
מערבבים רוטב, נקניק, פסטה, פרמזן, ומלח בקערה גדולה. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה.