פסטה אפונה
אפונה פסטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 427 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו אפונה, בצל, מקרוני מרפק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 80%. נסו אפונה ופסטה, פסטה עם חזיר ואפונה, ו שתי אפונה בפסטה (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים.
בזמן שמי הפסטה רותחים, מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים בצל בשמן עד שהם רכים. מערבבים פנימה מלח, פלפל, רוטב עגבניות, מים ואפונה. מנמיכים את האש ומבשלים עד לסיום הפסטה.
מערבבים פסטה מבושלת לתערובת עגבניות. מגבירים את האש ומביאים לרתיחה קצרה.
מסירים מהאש, מערבבים פנימה גבינה, מכסים ומניחים לנוח 10 דקות.