אם יש לכם רסק עגבניות, גבינת פרמזן, כרובית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. נסו פסטה עם כרובית, פסטה עם כרובית, ו כרובית ופסטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
1 פירורי לחם טוסט: פירורי טוסט בשמן זית קטן במחבת גדולה על חום גבוה בינוני עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת על אש נמוכה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצלים, השום והאנשובי.לרסק את אנשובי עם החלק האחורי של כף, כך שהם מורחים היטב על הבצל. מבשלים 5 דקות, עד הבצלים רכים.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1
מחממים 4 כפות שמן זית בכספומט על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
2
מוסיפים את הכרובית, מערבבים לעתים רחוקות, ומאפשרים את קצוות הכרובית לחום. מבשלים עד שפרחי הכרובית משחימים קלות, 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מוסיפים פתיתי פלפל אדום למחבת, ומלח ופלפל לפי הטעם.4
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות, תערובת בצל: ממיסים רסק עגבניות ב 1/2 כוס מים. מנמיכים את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות, הבצל, השום והאנשובי, מערבבים היטב.מבשל, חשוף, על אש נמוכה, עד הכרובית מכרז. 5 לבשל פסטה, להוסיף לתערובת כרובית:לבשל את הפסטה, חשופה, במים רותחים מומלחים עד רק אל דנטה, על פי הוראות הבישול של חבילת הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
אנשובי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
מסננים את הפסטה ממי הבישול ומוסיפים את הפסטה המבושלת לתערובת הכרובית.מוסיפים כמחצית מהפטרוזיליה, פירורי הלחם והפרמזן (משאירים את השאר לקישוט למעלה).עושה שאריות גדולות כמו הטעמים יש יותר זמן להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב