פסטה עם מולים ושעועית: Pne con Cozze E Fagioli
פסטה עם מולים ושעועית: Pne con Cozze E Fagioli עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. אם יש לכם פטרוזיליה, פנה, שעועית קנליני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 14 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 88%. מתכונים דומים: Pastan E Fagioli con Salsicce (פסטאן ושעועית עם נקניק), Pastan E Fagioli (פסטאן ושעועית) מאת שרה אולסן, ו Cozze al gratin (מולים מוקרמים).
הוראות
מסננים את השעועית ומניחים בסיר גדול וכבד על אש בינונית עם גזר וסלרי קצוץ.
מוסיפים 2 כוסות מים מתוקים ומביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה, לכסות את הסיר, ומבשלים עד שעועית מכרז, על 45 דקות עד 1 שעה. בדוק את מפלס המים מעת לעת ולהוסיף מים רותחים כפי שהוא מבשל למטה כך שעועית מכוסים תמיד. כאשר מכרז, לנקז, למקם בקערה ולהניח בצד.
מניחים מולים במחבת גדולה עם היין ולהגדיר על חום גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שכל המולים נפתחו.
הסר מהחום והנח בצד להתקרר. מסננים בישול נוזלי דרך כמה שכבות של גזה לתוך קערה קטנה ולהניח בצד.
כאשר מולים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להסיר בשר להשליך פגזים.
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
בסיר, מחממים שמן זית על חום בינוני גבוה ומוסיפים שום. כאשר השום רך אך לא חום, מוסיפים עגבניות ומבשלים 10 דקות, או עד העגבניות רכות ומתפוררות. מערבבים בשעועית מבושלת ומבשלים בעדינות בזמן שפסטה מבשלת.
לבשל פסטה במים רותחים עד שהוא מבושל כמעט דרך, על 8 דקות.
מסננים את הפסטה ומוסיפים לתערובת השעועית.
מוסיפים את המולים ואת נוזלי mussel מתוחים. מערבבים על אש נמוכה 5 דקות, ולאחר מכן מוסיפים פטרוזיליה, בזיליקום, מלח ופלפל, לפי הטעם.