קושיבינוני
מוכן ב27 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

פסטה עם עגבניות מיובשות

פסטה עם עגבניות מיובשות
ניתן להכין את המתכון לפסטה עם עגבניות מיובשות תוך כ-27 דקות . מתכון זה מכיל 8 מנות עם 581 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -44 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 29 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פסטה פוסילי, פרמז'ן, חומץ ביין אדום ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. עם ציון ספונקולרי של 68% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט קינואן וחומוס עם עגבניות מיובשות ודובדבנים מיובשים , ביצים אפויות עם אספרגוס ועגבניות מיובשות , וצ'דר פולנטה עם עגבניות מיובשות ושרימפס .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם מים רותחים עם מלח עם שפריץ שמן כדי שלא תידבק. מרתיחים 12 דקות, או לפי ההוראות על האריזה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'
2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)
1 תפוז טבור, קליפה ומיץ1 תפוז טבור, קליפה ומיץ
ציוד שתשתמש בו
תפוחי אדמה חדשים או תפוחי אדמה זהב יוקון בייביתפוחי אדמה חדשים או תפוחי אדמה זהב יוקון בייבי
3
מסננים היטב ומניחים להתקרר.
4
מניחים את הפסטה בקערה ומוסיפים את העגבניות, הזיתים, המוצרלה והעגבניות המיובשות הקצוצות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשהחמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
5
לרוטב מערבבים במעבד מזון את העגבניות המיובשות, החומץ, שמן הזית, השום, הצלפים, המלח והפלפל עד לכמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
4 פילה פורל בגודל 4 עד 5 אונקיות, עצמות סיכה הוסרו, טפיחות יבשות4 פילה פורל בגודל 4 עד 5 אונקיות, עצמות סיכה הוסרו, טפיחות יבשות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 חבילה, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם את כל התרמילים הרופפים1 חבילה, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם את כל התרמילים הרופפים
2 פרוסות גבינת פרובולון מופחתת שומן2 פרוסות גבינת פרובולון מופחתת שומן
ציר עוף או ציר הודוציר עוף או ציר הודו
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ספרדי גדול, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 בצל ספרדי גדול, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
יוצקים את הרוטב על הפסטה, מפזרים את הפרמזן והבזיליקום ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'