פסטה עם פטריות ודלעת-רוטב גורגונזולה
פסטה עם פטריות ורוטב דלעת-Gorgonzola עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 255 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרווה, מלח, גבינת gorgonzola, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: פסטה עם פטריות ורוטב גבינת גורגונזולה, פסטה מעוצבת עם ירקות, לבבות ארטישוק, פטריות פורטבלו וגורגונזולה, ו פסטה שוקולד עם רוטב שמנת גורגונזולה ו-10 מנות פסטה רומנטיות.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן. תתחמם.
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות, בצל ושום; מכסים ומבשלים 3 דקות. לחשוף; לבשל 5 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מערבבים מרווה קצוצה וחלב בסיר בינוני על אש בינונית. להביא לרתיחה.
שלב עמילן תירס ומים, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קורנפלור וגבינה לתערובת חלב, ערבוב עם מקצף. מבשלים 2 דקות או עד עבה וחלק, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בדלעת, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
הוסף תערובת פסטה ודלעת לתערובת פטריות; לזרוק היטב לשלב.
מקשטים עם גבעולים מרווה טריים,אם תרצה.