פסטה עם פנצ'טה כרישה
פסטה עם Pancettan ו כרישה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 701 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לך חמאה, כרישה, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: פסטה עם פנקטן וכרישה, פסטה עם פנקטן וכרישה, ו שמנת אוקינאווה בטטה פסטה עם כרישה ו Pancetta.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה אל דנטה ולהניח בצד, הזמנת 1/2 כוס מי הפסטה.
לטגן את pancetta במחבת גדולה מעל חום בינוני עד השומן הוא שניתנו והוא מתחיל חום.
הוסף את הכרישה ומבשל, על 8 דקות. כאשר אתה מוסיף את הכרישה, אתה יכול גם לזרוק טפיחה או 2 של חמאה אם אתה רוצה. זה ייתן למנה קצת טעם טעים.
לאחר 8 עד 10 דקות, יוצקים את היין, ולאחר מכן מבשלים עד מופחת, 1 עד 2 דקות נוספות. להפחית את החום נמוך, ולאחר מכן לשפוך את השמנת.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים בפרמזן.
לזרוק את הפסטה, הוספת קצת מי פסטה רזה לפי הצורך.
מגישים עם פרמזן מעל העליון-טעים!