קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות82
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסטה עם צ'ארד וחומוס

פסטה עם צ'ארד וחומוס
פסטה עם צ'ארד וחומוס עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומוס, chard שוויצרי, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו חומוס ו Chard שוויצרי, Chard שוויצרי חומוס, ו חומוס קלוי עם Chard (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מים לפסטה ומתחילים לבשל אותו על פי הוראות החבילה. בעוד הפסטה מתבשלת, לשטוף את chard ולהסיר את הגבעולים; להגדיר אותם בצד לשימוש אחר. קוצצים את העלים בגסות. מעל חום בינוני-גבוה, מחממים מחבת גדולה ללא מקל.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל ומפזרים אותו קלות עם מלח. לבשל, ערבוב, עד בצל מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים שום, פתיתי פלפל אדום, פטריות ולהפחית את החום. לבשל, ערבוב, עד פטריות לרכך, הוספת כף או שתיים של מים במידת הצורך כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מוסיפים רסק עגבניות ומים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מוסיפים חומוס ומבשלים עד הפסטה נעשית. כאשר פסטה מבושלת, להסיר ולהזמין 1 כוס של נוזל הבישול לפני ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
הוסף 1/2 כוס של הנוזל לחומוס. מערבבים את chard ולכסות. לבשל עד chard הוא רק נבול, על 2-3 דקות. מערבבים את הפסטה, מוסיפים מי פסטה נוספים במידת הצורך כדי להרטיב, ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. ממש לפני ההגשה, מערבבים במיץ תפוזים או חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
Chard שוויצריChard שוויצרי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה