פסטה עם צ'ארד וחומוס
פסטה עם צ'ארד וחומוס עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומוס, chard שוויצרי, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו חומוס ו Chard שוויצרי, Chard שוויצרי חומוס, ו חומוס קלוי עם Chard (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מים לפסטה ומתחילים לבשל אותו על פי הוראות החבילה. בעוד הפסטה מתבשלת, לשטוף את chard ולהסיר את הגבעולים; להגדיר אותם בצד לשימוש אחר. קוצצים את העלים בגסות. מעל חום בינוני-גבוה, מחממים מחבת גדולה ללא מקל.
מוסיפים את הבצל ומפזרים אותו קלות עם מלח. לבשל, ערבוב, עד בצל מתחיל חום.
מוסיפים שום, פתיתי פלפל אדום, פטריות ולהפחית את החום. לבשל, ערבוב, עד פטריות לרכך, הוספת כף או שתיים של מים במידת הצורך כדי למנוע דבק.
מוסיפים רסק עגבניות ומים ומערבבים לשלב.
מוסיפים חומוס ומבשלים עד הפסטה נעשית. כאשר פסטה מבושלת, להסיר ולהזמין 1 כוס של נוזל הבישול לפני ניקוז.
הוסף 1/2 כוס של הנוזל לחומוס. מערבבים את chard ולכסות. לבשל עד chard הוא רק נבול, על 2-3 דקות. מערבבים את הפסטה, מוסיפים מי פסטה נוספים במידת הצורך כדי להרטיב, ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. ממש לפני ההגשה, מערבבים במיץ תפוזים או חומץ בלסמי.