קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

פסטה עם קישואים ורוטב לימון שמנת

פסטה עם קישואים ורוטב לימון שמנת
זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . אם יש לך פסטה farfalle, קליפת לימון, גבינת ריקוטה חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קישואים פסטאן ברוטב שמנת לימון, פסטת פרפל עם סלמון מעושן ורוטב שמנת, ו סלמון מעושן ו Farfalle ברוטב שמנת לימון.

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. לאחר שהמים רותחים, מערבבים את פסטת עניבת הפרפר וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 12 דקות. שמור 1/2 כוס מים בישול פסטה, ולנקז את farfalle היטב במערך מסננת בכיור.
מרכיבים שתצטרך
FarfalleFarfalle
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
בעוד הפרפל רותח, מערבבים יחד את הריקוטה, מסקרפונה ופרמזן בקערה גדולה, ומערבבים בקליפות לימון ובזיליקום עד שהתערובת משולבת היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
מסקרפונהnameמסקרפונהname
FarfalleFarfalle
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הקישואים והשום עד שהקישואים רכים אך עדיין בהירים בצבע, כ-8 דקות. מערבבים כ 1/4 כוס של מי בישול פסטה שמורים לתערובת הגבינה ומערבבים עד חלקה; מוסיפים את הפסטה סחוטה החמה ואת קישואים מבושלים, וזורקים קלות עם הרוטב. מתבלים במלח ופלפל. אם התערובת עבה מדי, להוסיף קצת יותר פסטה בישול מים, 1 כף בכל פעם, עד הרוטב הוא העובי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף