עוגת שוקולד חמאת בוטנים ללא אפייה
זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת שוקולד חמאת בוטנים ללא אפייה, עוגת שוקולד חלב עם ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים פריכים, ו שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים חלב לחמאת בוטנים בקערה בינונית, מכים עם מקציף תיל עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת פודינג יבש. ביט 2 דקות. או עד שיתמזג היטב. מערבבים בציפוי מוקצף.
שמור 5 של הוופלים לשימוש מאוחר יותר.
מורחים על 1 כפית. של תערובת הפודינג על כל אחד מ-50 הוופלים הנותרים. מחסנית ופלים יחד, עומד אותם על קצה סביב הקצה החיצוני של מגש הגשה עגול כדי ליצור טבעת.
מורחים עם תערובת הפודינג הנותרת. מקררים 6 שעות או לילה.
למחוץ הנותרים 5 וופלים; מפזרים על קינוח. הפוך תלתלי שוקולד. למעלה עם תלתלי השוקולד. מלאו את מרכז הטבעת בתותים. חנות שאריות קינוח במקרר.