פסטה עם רוטב עדשים ירוק וצ'ארד
פסטה עם רוטב עדשים ירוק וצ'ארד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אם יש לכם אטריות ביצים, שמן זית, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. נסו מרק מוקפץ ירוק ועגבניות פסטת קישואים עם סלמון בגריל, פסטה עדשים ירוקה, ו רוטב פסטה עדשים אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עדשים, 1/2 מלח כפית, ו 1 עלה דפנה בסיר בינוני. מכסים במים עד 3 אינץ ' מעל עדשים; מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 25 דקות.
מסננים במסננת מעל קערה, בהזמנת 2 כוסות בישול נוזלי. תניח בצד.
חום 1 כף שמן ברזל יצוק גדול או מחבת nonstick מעל חום בינוני.
הוסף 1 עלה דפנה, בצל, פלפל, גזר ושום; לטגן 12 דקות או עד להשחמה קלה. מערבבים ביין אדום, רסק עגבניות וחרדל, ומבשלים 2 דקות או עד שהירקות מזוגגים.
להוסיף 1/4 כפית מלח ופלפל שחור.
מוסיפים עדשים ונוזל בישול שמור. השליכו את עלי המפרץ.
להביא 4 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול.
להוסיף chard, ומבשלים 5 דקות.
הסר chard עם כפית מחוררת. מערבבים chard לתוך תערובת עדשים.
מוסיפים פסטה למים רותחים; מבשלים 6 דקות.
ניקוז; לזרוק פסטה עם 2 כפות שמן.
מניחים 1 כוס פסטה על כל אחד 6 צלחות הגשה; העליון כל מנה עם תערובת עדשים כוס 1.
מפזרים כל מנה עם 1 כף גבינה.