פסטה עם שעועית לבנה וכרוב
פסטה עם שעועית לבנה כרוב דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שעועית קנליני, כרוב, פלפל טחון גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פסטה עם שעועית לבנה וכרוב, כרוב עם נקניק ושעועית לבנה, ו נקניקיות עם כרוב ושעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים פסטה במסננת מעל קערה, הזמנת 1/4 כוס בישול נוזלי; מניחים פסטה בצד.
חום 1 כף שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
להוסיף שום טחון ופלפלים בל פרוס, ו לטגן 1 דקה.
מוסיפים כרוב ושעועית קאנליני; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד כרוב הוא נבול, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פסטה מבושלת, נוזל בישול שמור, 1 כף שמן, מיץ לימון ופלפל ומערבבים היטב. כפית את תערובת הפסטה לתוך קערות הגשה, ומפזרים גבינת פרמזן.