אם יש לכם מלח כשר, חמאה, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פסטה עם תירס בגריל וכרוב שחור, Go-To שלי Spiralized דיאט פסטה: עוף אפוי ופסטה קישואים כרוב, ו שבוע פסטה: כרוב פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את הגרעינים תירס את הקורים ולהעביר לקערה, ואז לגרד את הקורים עם החלק האחורי של סכין על הקערה כדי לחלץ את הנוזל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
חלץ
ציוד שתשתמש בו
סכין
קערה
2
שים את קלחי התירס בסיר גדול ומלא במים; מתבלים במלח. מכסים ומביאים לרתיחה, ולאחר מכן מוסיפים את הפסטה ומבשלים כמו התווית מפנה; להזמין 1 כוס של מי בישול פסטה, ולאחר מכן לנקז. זרוק את הקורים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
בינתיים, לחמם 2 כפות שמן זית בתנור הולנדי או סיר עם תחתית כבדה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
4
מוסיפים חצי מהפטריות בשכבה אחת ומבשלים, ללא הפרעה, עד להזהבה, 4 עד 5 דקות. מתבלים במלח, מערבבים וממשיכים לבשל עד למכרז, כ -5 דקות נוספות; מעבירים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים עוד 2 כפות שמן זית לסיר וחוזרים עם הפטריות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
העבר לקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מוסיף את הנותרים 1 כף שמן זית, פתיתי שום ופלפל לסיר; לבשל, ערבוב, עד השום רך, 1 עד 2 דקות. מערבבים את הכרוב ומתבלים במלח. לכסות ולבשל עד נבול, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שום
פלפל
כרוב
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
מוסיפים את הגרעינים תירס, פטריות, בצל ירוק וחמאה. לבשל, ערבוב, עד החמאה נמסה ואת התערובת מחומם דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
פטריות
בצל ירוק
חמאה
9
מוסיף את הפסטה ו 1/2 כוס של מי בישול פסטה שמורות; לבשל, ערבוב, עד מחומם דרך, 1 עד 2 דקות יותר, הוספת מי בישול יותר לפי הצורך כדי לשחרר את הרוטב. מתבלים במלח ופלפל.