פסטה עם תרד ורוטב ריקוטה
פסטה עם תרד ורוטב ריקוטה עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 112 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לכם בייקון אוסקר מאייר, חלב, פולי-o גבינת ריקוטה מקורית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: Ricotta-פסטה תרד, פסטה תרד ריקוטה קלה, ו פסטה אפויה עם תרד וריקוטה.
הוראות
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח.
בינתיים, לבשל ומערבבים בייקון במחבת גדולה על חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון ממחבת עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר. בטל את כל אבל 2 כפות. טפטוף ממחבת.
מוסיפים בצל ושום לטפטופים שמורים; מבשלים 2 עד 3 דקות. או עד פריך במכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים ריקוטה, חלב ופרמזן לתערובת בצל; מבשלים 2 דקות., ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בתרד; מבשלים בחום בינוני-נמוך 2 עד 3 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים עגבניות, פלפל כתוש ובייקון; מערבבים היטב.
מוסיפים לתערובת תרד; מערבבים קלות.