קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

פסטה פוטנסקה

פסטה פוטנסקה
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לך שמן זית כתית נוספת, צלפים, ספגטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. נסו Pastan alla puttanesca {ממש פסטה בסגנון זונה}, פסטה פוטנסקה, ו פסטה פוטנסקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחמם מים פסטה: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה (1 כף מלח עבור כל 2 ליטרים של מים). בעוד המים מתחממים, להתחיל להכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מבשלים בצל, אנשובי, שום: 
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני במחבת גדולה ועמוקה. כאשר השמן חם, לבשל את הבצלים עד שהם רכים ושקופים, על 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בעוד הבצלים מתבשלים, מערבבים את האנשובי הקצוץ יחד עם חלק מהשמן מהפחית.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
5
מוסיפים את השום הקצוץ דק ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
6
מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים אותו במשך 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
7
מוסיפים את העגבניות הכתושות, אורגנו, פתיתי פלפל צ ' ילי, זיתים וצלפים. להביא את הרוטב לרתיחה, ואז להנמיך את החום נמוך כדי לשמור על רתיחה עדינה, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מבשלים את הספגטי: כאשר מי הפסטה המלוחים נמצאים ברתיחה מתגלגלת, מוסיפים את הפסטה. לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה, אל דנטה, מבושל אבל עדיין מוצק מעט.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
9
מוסיפים פטרוזיליה, מים לרוטב: מערבבים את הפטרוזיליה לרוטב הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10
מוסיפים קצת מי פסטה לרוטב כדי לדלל אותו אם הוא הפך עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
לשרת: 
12
מסננים את הפסטה ומכניסים לקערה גדולה. אם אתה רוצה, תערבב קצת שמן זית לפסטה כדי שהפסטה לא תישאר ביחד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מוסיפים לרוטב מצקת לפסטה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
14
מגישים בקערות רדודות עם יותר רוטב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה