זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לך שמן זית כתית נוספת, צלפים, ספגטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. נסו Pastan alla puttanesca {ממש פסטה בסגנון זונה}, פסטה פוטנסקה, ו פסטה פוטנסקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לחמם מים פסטה: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה (1 כף מלח עבור כל 2 ליטרים של מים). בעוד המים מתחממים, להתחיל להכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מבשלים בצל, אנשובי, שום:
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני במחבת גדולה ועמוקה. כאשר השמן חם, לבשל את הבצלים עד שהם רכים ושקופים, על 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
טורטיות קמח טריות, להגשה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
בעוד הבצלים מתבשלים, מערבבים את האנשובי הקצוץ יחד עם חלק מהשמן מהפחית.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
טורטיות קמח טריות, להגשה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
5
מוסיפים את השום הקצוץ דק ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
6
מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים אותו במשך 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
7
מוסיפים את העגבניות הכתושות, אורגנו, פתיתי פלפל צ ' ילי, זיתים וצלפים. להביא את הרוטב לרתיחה, ואז להנמיך את החום נמוך כדי לשמור על רתיחה עדינה, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירס
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
8
מבשלים את הספגטי: כאשר מי הפסטה המלוחים נמצאים ברתיחה מתגלגלת, מוסיפים את הפסטה. לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה, אל דנטה, מבושל אבל עדיין מוצק מעט.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
מוסיפים פטרוזיליה, מים לרוטב: מערבבים את הפטרוזיליה לרוטב הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטה
1/4 כוס שומן חזיר
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
10
מוסיפים קצת מי פסטה לרוטב כדי לדלל אותו אם הוא הפך עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
11
לשרת:
12
מסננים את הפסטה ומכניסים לקערה גדולה. אם אתה רוצה, תערבב קצת שמן זית לפסטה כדי שהפסטה לא תישאר ביחד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
13
מוסיפים לרוטב מצקת לפסטה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מצקת
14
מגישים בקערות רדודות עם יותר רוטב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)