פסטה פנקטה ותאנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pancetta-And-Fig pastan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא את פנצ'טה, שמנת, שאלוט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התאנים הטריות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תאנים שוקולד / תאנים טריות בחברה טובה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו פסטה בייקון Pancetta, פסטה עם פנקטן וכרישה, ו פסטה עם פנקטן וכרישה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה במים מלוחים רותחים על פי הוראות החבילה; לנקז, הזמנת 1 כוס מים חמים פסטה.
Saut pancetta, שאלוט, ושום במחבת גדולה מעל חום בינוני 6 עד 7 דקות או עד pancetta הוא זהוב, שאלוט הם מכרז.
מוסיפים שמנת, גבינה ופסטה מבושלת חמה; מבשלים, ערבוב כל הזמן, 2 עד 3 דקות או עד גבינה מותכת. מערבבים ב 3/4 ל 1 כוס שמורות מים פסטה עד שמנת. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.