ציפוי קוקוס-פקאן
גשו לסופר וקנו חמאה, תמצית ונילן, חלב שהתאדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -38 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו ציפוי קוקוס-פקאן, ציפוי קוקוס פקאן II, ו ציפוי אגוזי פקאן קוקוס אני (מתכונים דומים).
הוראות
אופים פקאנים בשכבה אחת במחבת רדודה 8 עד 10 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע. מגניב לחלוטין (כ -20 דקות).
בינתיים, קוק התאדה חלב, סוכר, חמאה וחלמון ביצה ב 3-qt כבד. סיר מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 3 עד 4 דקות או עד חמאה נמסה וסוכר מתמוסס. לבשל, ערבוב כל הזמן, 12 עד 14 דקות או עד התערובת הופכת צבע קרמל קל, הוא מבעבע, ומגיע עובי דמוי פודינג.
הסר מחבת מחום; מערבבים בקוקוס, וניל ופקאנים.
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, 45 דקות או עד מקורר ומפיץ עקביות.