פסטה פסטו עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה
פסטה פסטו עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 743 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם תפוחי אדמה זהב יוקון, פרמזן, פסטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו פסטה עם פסטו, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה, פסטה עם שעועית ירוקה, תפוחי אדמה ופסטו, ו ארוחת ערב: פסטה עם פסטו, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה. בינתיים, מניחים את תפוחי האדמה ומלח בסיר גדול.
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד תפוחי האדמה הם כמעט אבל לא ממש רך, על 15 דקות.
מוסיפים את השעועית ומבשלים עד למכרז, כ 5 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ושעועית ירוקה במסננת.
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות 1/2 אינץ ולחתוך את השעועית הירוקה לחתיכות 1 אינץ'.
מניחים את הפסטה בקערה גדולה ומוסיפים את תפוחי האדמה, שעועית ירוקה, פסטו, פרמזן וצנוברים (אם משתמשים). לזרוק לשלב.טיפ: אין צורך לקלף תפוחי אדמה דקים כמו זהב יוקון. אבל הקפד לקרצף אותם.