פסטה פסטו פלפל מתוק
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני אכילה, אז נסו פסטן פלפל מתוק פסטו. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 295 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם זיתים, פסטו, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פסטה פסטו ארטישוק , פסטה פסטו טרימפיסט ופסטהעם דלעת חמאה, נקניק ומרווה פסטו .
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים מערבבים בקערה את הפלפלים, השמן ואבקת השום; לזרוק למעיל. מסדרים בשכבה אחת ב-15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה.
אופים ב-350 מעלות למשך 15-18 דקות או עד שהפלפלים רכים.
מסננים את הפסטה ושוטפים במים קרים. בקערת סלט גדולה זורקים את הפסטה, הפסטו, הזיתים והפלפלים. מקררים עד להגשה.