פסטה פסטו קרמית
פסטו קרמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו בצל, יין, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה פסטו קרמית, פסטו קרמי, הו שלי, ו סלט פסטה פסטו קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה בכ 3 ליטרים מים רותחים עד בקושי רך לנשוך, 7 עד 9 דקות.
בינתיים, במחבת nonstick 10-12 אינץ', לשלב בצל, שום, וחמאה. מערבבים לעתים קרובות על חום בינוני גבוה עד בצל הוא צולע, על 5 דקות.
מוסיפים גבינת neufchtel ומערבבים עד מומס, כ 3 דקות. מערבבים מרק ויין לתוך מחבת ומערבבים עד מעורבב.
מוסיפים בזיליקום ומערבבים עד נבול, על 2 דקות.
מוסיפים פסטה לרוטב ומערבבים עד שהפסטה מצופה ברוטב. אם הרוטב נעשה סמיך מדי, מוסיפים מעט מים לדקים. כף על צלחות.
מוסיפים פרמזן, מלח ופלפל לפי הטעם.