פסטה פרימוורה
המתכון פסטה פרימוורה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 429 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו עגבניות, מלח, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 61%. הציון הזה די טוב. נסו פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה עבור מתכונים דומים.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מוסיפים את הרוטיני ומבשלים עד שהם רכים, בערך 11 דקות.
מסננים, שומרים 3/4 כוס ממי הבישול ומניחים בצד.
בזמן שהפסטה מתבשלת, ממיסים את החמאה במחבת מטגן בגודל 14 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל והפלפל ומבשלים עד שהם רכים, כ -4 דקות.
מוסיפים את 2 כפיות מלח, פלפל שחור, שום, ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים את הדלעת וממשיכים לבשל תוך ערבוב לפי הצורך למשך 2 דקות.
מוסיפים את הברוקולי המולבן, האפונה הקפואה והגזר ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבשל, תוך ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיפים לרוטב את הפסטה ומי הבישול השמורים ומבשלים עד שהפסטה מחוממת והחומרים מתאחדים היטב, בערך 1 עד 2 דקות.
מסירים מהאש ומקפלים פנימה את גבינת הפרמיג 'אנו-רג' יאנו המגוררת והבזיליקום הטרי, אם משתמשים. ואז מזלפים את שמן הזית הבתולי.
מקשטים את המנה עם עוד גבינה, אם רוצים, ומגישים חם.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
האיטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו]()
פונטרוטולי קיאנטי קלאסיקו
צבע: אדום ארגמני עמוק אך בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי ומורכב במיוחד עם ניחוחות של דובדבנים ופטל בליווי הצללות קלות ומתובלות.טעם: ההשפעה בפה היא חותכת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבהם אלה רכים ומעוגלים היטב בולטים. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.מסקנות: מי שטוען שקיאנטי קלאסיקו הוא יין דוקרני ומחוספס ישנה את דעתו לאחר שטעם את שנת 1999, שמוכן לשתייה כעת אך ישתפר עוד חמש שנים לפחות.אלכוהול: 13.5% לפי נפח