פסטה פרימוורה הוא מתכון ים תיכוני המגיש 8 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -9 גרם חלבון , 16 גרם שומן , וסך של 291 קלוריות . תמורת 1.09 דולר למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על ידי 1256 חובבי אוכל וטבחים. הוא מתאים היטב כמתכון ראשוני. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -40 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. לכו לחנות וקנו קישואים, פלפל, שום ועוד מספר מצרכים להכנה היום. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון spoonacular מוצק של 76% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את פסטה פרימוורה עוף - בסגנון Farmgirl Flower Patch , פסטה ופאגיולי (פסטה ושעועית) , ורוטב פסטה שום ושרימפס .
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2
מוסיפים את הגזרים ומבשלים במשך דקה אחת. לאחר מכן מוסיפים את הברוקולי ומבשלים דקה נוספת.
למחבת, הוסיפו את החמאה ואת כף השמן הנותרת; הניחו לה להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
מוסיפים את הפטריות, הקישואים והדלעת ומבשלים עד שמתחילים להתרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סכין קילוף
7
מוציאים את הירקות מהמחבת ומוסיפים אותם לירקות האחרים. מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1
מוסיפים את השום והבצל למחבת, ומטגנים עד שהם מתחילים להפוך שקופים, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2
לאחר מכן, יוצקים פנימה את ציר העוף והיין; מערבבים, תוך כדי גירוד תחתית הסיר כדי לשחרר את כל פיסות הטעם. מבשלים במשך 3 עד 4 דקות, עד שהכמות מצטמצמת בכמחצית. מוסיפים את השמנת והפרמזן, ומניחים לגבינה להימס.