המתכון פסטה פרימוורה עם ארוגולה פסטו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חצאים אגוז, פנה, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פסטה פסטו פרימוורה, פסטה פרימוורה פסטו, ו הדפס: פסטה פרימוורה עם תרד פסטו-מטבח דק.
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה, לזרוק קישואים ובצל עם 1 כף שמן זית ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מורחים על 2 סדינים אפייה. צלי עד מכרז (כ -15 דקות), ערבוב פעם. במעבד מזון או בלנדר, תהליך ארוגולה, שום, אגוזי מלך, 1 מיץ לימון כף, גרידת לימון, פרמזן, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל, לשפוך 3 כפות שמן זית בזרם איטי. בקערה גדולה, לזרוק arugula פסטו עם פנה, ירקות קלויים, עגבניות ענבים, ו 2 כפות מיץ לימון.