קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות72
מגזין

פסטה צנון למעלה מתוך ' ספר הבישול של השוק הצרפתי

פסטה צנון למעלה מתוך ' ספר הבישול של השוק הצרפתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה צנון העליון מ 'בשוק הצרפתי Cookbook. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 865 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לך גבינת פקורינו, אגוז מוסקט, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. נסו טרטר אצות מ - ' the French Market Cookbook, Ratatouille טיאן ' the French Market Cookbook, ו קישואים ומשמש Socca טארט מתוך ' ספר הבישול בשוק הצרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בחר דרך העלים צנון ולהשליך כל כי הם נבולים או דהוי. לשטוף במים קרים כדי להסיר את כל העקבות של חול או חצץ. יבש וקוצץ בערך.
מרכיבים שתצטרך
צנון עליםצנון עלים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מביאים מים מלוחים לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים מערבולת טובה של שמן זית בישול במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיף את שאלוט ושום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע צביעה, עד מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
6
מוסיפים את עלי הצנון למחבת, מפזרים מגע של אגוז מוסקט וקצת מלח, מערבבים, ולתת העלים לנבול בקצרה בחום; הם צריכים להיות כהים יותר בצל, אבל לא יותר.
מרכיבים שתצטרך
צנון עליםצנון עלים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר מהחום.
8
כאשר הפסטה היא אל דנטה, לנקז (לא ביסודיות; שמירה על קצת מי בישול עמילניים עושה את הפסטה משי) ולהוסיף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים גרגר של שמן זית כתית מעולה וזורקים לשלב על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
10
מפזרים פלפל ומחלקים בין 2 קערות פסטה חמות או צלחות מרק. למעלה עם גבינה ואגוזים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון