קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות72
מגזין

פסטה צנון למעלה מתוך ' ספר הבישול של השוק הצרפתי

פסטה צנון למעלה מתוך ' ספר הבישול של השוק הצרפתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה צנון העליון מ 'בשוק הצרפתי Cookbook. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 865 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לך גבינת פקורינו, אגוז מוסקט, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. נסו טרטר אצות מ - ' the French Market Cookbook, Ratatouille טיאן ' the French Market Cookbook, ו קישואים ומשמש Socca טארט מתוך ' ספר הבישול בשוק הצרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בחר דרך העלים צנון ולהשליך כל כי הם נבולים או דהוי. לשטוף במים קרים כדי להסיר את כל העקבות של חול או חצץ. יבש וקוצץ בערך.
מרכיבים שתצטרך
צנון עליםצנון עלים
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
2
מביאים מים מלוחים לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
3
מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים מערבולת טובה של שמן זית בישול במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוסיף את שאלוט ושום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע צביעה, עד מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
6
מוסיפים את עלי הצנון למחבת, מפזרים מגע של אגוז מוסקט וקצת מלח, מערבבים, ולתת העלים לנבול בקצרה בחום; הם צריכים להיות כהים יותר בצל, אבל לא יותר.
מרכיבים שתצטרך
צנון עליםצנון עלים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
הסר מהחום.
8
כאשר הפסטה היא אל דנטה, לנקז (לא ביסודיות; שמירה על קצת מי בישול עמילניים עושה את הפסטה משי) ולהוסיף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מוסיפים גרגר של שמן זית כתית מעולה וזורקים לשלב על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
10
מפזרים פלפל ומחלקים בין 2 קערות פסטה חמות או צלחות מרק. למעלה עם גבינה ואגוזים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס