פסטה צנון למעלה מתוך ' ספר הבישול של השוק הצרפתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה צנון העליון מ 'בשוק הצרפתי Cookbook. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 865 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לך גבינת פקורינו, אגוז מוסקט, מלח ים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. נסו טרטר אצות מ - ' the French Market Cookbook, Ratatouille טיאן ' the French Market Cookbook, ו קישואים ומשמש Socca טארט מתוך ' ספר הבישול בשוק הצרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
בחר דרך העלים צנון ולהשליך כל כי הם נבולים או דהוי. לשטוף במים קרים כדי להסיר את כל העקבות של חול או חצץ. יבש וקוצץ בערך.
מביאים מים מלוחים לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה.
בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים מערבולת טובה של שמן זית בישול במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיף את שאלוט ושום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע צביעה, עד מתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים את עלי הצנון למחבת, מפזרים מגע של אגוז מוסקט וקצת מלח, מערבבים, ולתת העלים לנבול בקצרה בחום; הם צריכים להיות כהים יותר בצל, אבל לא יותר.
כאשר הפסטה היא אל דנטה, לנקז (לא ביסודיות; שמירה על קצת מי בישול עמילניים עושה את הפסטה משי) ולהוסיף למחבת.
מוסיפים גרגר של שמן זית כתית מעולה וזורקים לשלב על אש נמוכה.
מפזרים פלפל ומחלקים בין 2 קערות פסטה חמות או צלחות מרק. למעלה עם גבינה ואגוזים ומגישים מיד.