קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות2
ציון בריאות55
מגזין

פסטה קיץ ד'לייט

פסטה קיץ ד'לייט
Summer Pasta d ' lite is a חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 589 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לכם פסטה שיער מלאך, עגבניות, טונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכונים דומים: Summer Pasta d ' lite, קיץ דה - 'לייט' סלט חומוס, ו Lite סלמון ופסטה תבשיל.

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים זיתים, עגבניות, טונה, מלפפון, בצל, שום, שמן זית, מלח ופלפל. מערבבים היטב ומקררים במקרר במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז ולשטוף עם מים קרים עד מגניב. לזרוק עם תערובת עגבניות, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק