פסטה קרבונרה פריטטה
פסטה קרבונרה פריטטה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 526 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו ספגטי, מלח, בייקון הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פריטטה קרבונרה, פסטה קרבונרה, ו פסטה קרבונרה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר גדול של מים מומלחים להרתיח ולבשל ספגטי עד רק רך, על 8 דקות, או כמו תווית החבילה מפנה.
מסננים, מעבירים לקערה גדולה וזורקים עם שמן זית למעיל.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מבשלים בייקון הודו במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך, 5 עד 8 דקות.
הסר בייקון למגבות נייר לניקוז. בטל את כל אבל 1 כף. של שומן במחבת.
להקציף יחד ביצים, פרמזן, שום, 1/2 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פלפל בקערה.
יוצקים על ספגטי וזורקים למעיל. קותלי חזיר מתפוררים לקערה ומערבבים היטב.
מניחים מחבת על כיריים מעל חום בינוני-נמוך ומוסיפים תערובת ביצה וספגטי, מתפשטים לשכבה זוגית עם מרית. מבשלים עד התחתית משחימים היטב, כ 8 דקות, מחליק מרית מתחת פריטטה מדי פעם כדי לשחרר.
מניחים מחבת תחת broiler ומבשלים עד העליון הוא זהב ולהגדיר, על 3 דקות.
חותכים פריטטה לתוך טריזים ומגישים.