פסטה קרמית עם נקניק עוף וברוקולי
פסטה מוקרמת עם נקניק עוף וברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לך מלח כשר, ברוקולי, נקניק הודו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו פסטה קרמית עם עוף וברוקולי, פסטה עוף מוקרם עם ברוקולי, ו פסטת עניבת פרפר עם עוף וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, מפרקים את הבשר לחתיכות קטנות יותר עם כף עץ, עד שהוא כבר לא ורוד ומתחיל להשחים, כ -6 עד 8 דקות.
הסר עם כפית מחוררת לקערה גדולה ולהניח בצד.להפחית את החום בינוני, להוסיף את הבצל, ואת העונה עם מלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים התרככו והם רק מתחילים חום, על 6 דקות. כבה את החימום.כאשר המים רותחים, מוסיפים את הברוקולי ומבשלים עד פריך במכרז, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הברוקולי לקערה עם נקניק.להחזיר את המים לרתיחה, להוסיף את הפסטה, ומבשלים על פי הוראות החבילה או עד אל דנטה. שמור 1/2 כוס של מי הפסטה, לנקז, ולהחזיר את הפסטה לסיר; להפריש.להחזיר את המחבת של בצל לחום בינוני, להוסיף את השמנת, ומערבבים, מגרד את כל חתיכות משחי מהחלק התחתון של המחבת. להביא מבשלים ומבשלים עד מעובה מעט, על 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הנקניק והברוקולי ומערבבים עד לשלב.
יוצקים את תערובת ברוקולי-נקניק על הפסטה, מוסיפים את הפרמזן הנמדד ומי פסטה שמורים, ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מגישים מיד, מעבירים יותר פרמזן בצד.