פסטה רזה פרימוורה
המתכון Lean פסטה Primavera יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. גשו לסופר וקנו תרמילי אפונת שלג, גבינת פרמזן, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה.
הוראות
קוק ולנקז פטוצ ' יני לפי ההוראות על החבילה; לכסות כדי להתחמם.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, חלב חום, קורנפלור, בזיליקום, מלח ופלפל לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן עם מקציף חוט. להפחית את החום בינוני; מבשלים 2 עד 5 דקות, ערבוב כל הזמן, עד רוטב מתעבה.
בבלנדר או מעבד מזון, מניחים 1/2 כוס הרוטב, גבינת ריקוטה ו 1/4 כוס גבינת פרמזן. כיסוי; תערובת על מהירות בינונית-נמוכה עד חלקה. החזר תערובת לרוטב שנותר בסיר; מערבבים היטב.
ב nonstick 8-ליטר תנור הולנדי או סיר, מרק חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שום; לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פטריות, ברוקולי ובצל; מכסים ומבשלים 4 דקות.
מוסיפים תרמילי אפונה ועגבניות; מבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים רוטב ומבשלים פטוצ ' יני; מחממים עד חם.
העברה למגש; מפזרים גבינת פרמזן נותרת.