פסטו טורטה (התפשטות שכבות)
פסטו טורטה (התפשטות שכבות) נטול גלוטן,, ידידותי למפת מזון וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, פסטו, פלפלים קלויים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. וזה די גרוע. נסו גבינת פסטו מרווחת בשכבות, טורטה שכבתית עם בשר חזיר, פרובולונה, תרד ועשבי תיבול, ו יוגורט גבינה טורטה עם פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל בלוק של גבינת שמנת לאורכו. קו מחבת כיכר עם ניילון נצמד.
מניחים רצועה אחת של גבינת שמנת בין שתי שכבות של ניילון נצמד. לשטח את הגבינה עם מערוך עד שהוא יהיה באותו גודל כמו תחתית המחבת.
מניחים את גבינת שמנת לתוך מחבת כיכר.
מורחים פסטו (בערך 1/4 אינץ ' עבה) על גבינת שמנת. חזור על תהליך זה עד שכל הפסטו וגבינת שמנת כבר בשימוש. השכבה הסופית צריכה להיות גבינת שמנת. מקפלים את עטיפת הפלסטיק על השכבה הסופית, ומקררים לפחות 3 שעות.
כאשר אתה מוכן לשרת, להסיר בעדינות את טורטה מן מחבת כיכר. פתח את עטיפת הפלסטיק.
מקום מנוקז, פלפלים אדומים קלויים מעל החלק העליון של טורטה.