קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

פסטו פנה עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה

פסטו פנה עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה
פסטו פנה עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 707 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שעועית, גבינת פרמזן, פסטה פנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פנה עם פסטו, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה, פנה עם פסטו שקדים ושעועית ירוקה, ו פסטה עם פסטו, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 3 ליטרים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, לקלף תפוחי אדמה; לחתוך לקוביות 3/4 אינץ'. לקצץ ולהשליך קצוות משעועית; להסיר מחרוזות.
מרכיבים שתצטרך
3
חותכים שעועית באלכסון לאורכים 2-3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4
כאשר המים רותחים, מוסיפים תפוחי אדמה ופסטה ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, במשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים שעועית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג ופסטה שעועית בקושי רך לנשוך, 4 עד 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6
ניקוז, שומר 1 כוס בישול נוזלי.
7
להחזיר תערובת פסטה למחבת ולהוסיף פסטו 3/4 כוס בישול נוזלי; לערבב בעדינות. אם תרצה, להוסיף נוזלי בישול שמורות יותר להרטיב. מערבבים בעדינות במלח, פלפל וגבינת פרמזן לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים לתוך קערה רחבה או להפיץ באופן שווה בין צלחות.