פסטו פנה עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה
פסטו פנה עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 707 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שעועית, גבינת פרמזן, פסטה פנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פנה עם פסטו, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה, פנה עם פסטו שקדים ושעועית ירוקה, ו פסטה עם פסטו, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 3 ליטרים מים לרתיחה.
בינתיים, לקלף תפוחי אדמה; לחתוך לקוביות 3/4 אינץ'. לקצץ ולהשליך קצוות משעועית; להסיר מחרוזות.
חותכים שעועית באלכסון לאורכים 2-3 אינץ'.
כאשר המים רותחים, מוסיפים תפוחי אדמה ופסטה ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, במשך 8 דקות.
מוסיפים שעועית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג ופסטה שעועית בקושי רך לנשוך, 4 עד 6 דקות יותר.
ניקוז, שומר 1 כוס בישול נוזלי.
להחזיר תערובת פסטה למחבת ולהוסיף פסטו 3/4 כוס בישול נוזלי; לערבב בעדינות. אם תרצה, להוסיף נוזלי בישול שמורות יותר להרטיב. מערבבים בעדינות במלח, פלפל וגבינת פרמזן לפי הטעם.
יוצקים לתוך קערה רחבה או להפיץ באופן שווה בין צלחות.