פסטיטסיו פטריות בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פסטיטסיו פטריות בר. מנה אחת מכילה 343 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצל, קמח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -3 דקות. נסו סלט פראי עלייך: סלט פטריות בר עם טימין ולב של רומיין, מטבל פטריות בר, ו ריזוטו פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן בתנור הולנדי מעל חום בינוני-גבוה; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים במשך 3 דקות או עד למכרז.
מוסיפים פטריות. לבשל במשך 8 דקות או עד נוזל כמעט מתאדה. מערבבים אורגנו, 1/4 מלח כפית, פלפל שחור, אגוז מוסקט ורוטב עגבניות. לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים ביצים ופטרוזיליה בקערה גדולה.
מחממים את הנותרים 1 כפית שמן וחמאה בסיר בינוני על חום בינוני.
מפזרים קמח באופן שווה למחבת; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב לתערובת הקמח, ערבוב עם מקצף עד חלקה. מביאים לרתיחה; לבשל 2 דקות או עד מעובה, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; תן לעמוד 4 דקות. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח 1 כוס גבינה. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם תערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
להוסיף פסטה לתערובת חלב; לזרוק לשלב.
מורחים 2 כוסות תערובת פסטה בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול. למעלה עם תערובת פטריות. למעלה עם תערובת פסטה נותרת. מכסים בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
הסר רדיד; מפזרים הנותרים 1/2 כוס גבינה.
צלייה 5 דקות או עד גבינה נמסה.