פסטרמה בגריל, שוויצרי, ומרמלדה בצל מתוק על שיפון עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1944 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 87g של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו כריכים, אבל יין, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: טוסט מתוק ונקניק חם עם בצל צלוי מרמלדה ופלפלים אדומים, פסטרמה וגבינה בקרמל בצל בגריל, ו עגבניות-מרמלדה בצל מתוקה.
הוראות
1
הפוך ריבה: להמס חמאה עם שמן במחבת כבדה גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים בצל, שום, סוכר, מלח ופלפל, ערבוב היטב לשלב. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל שהתרככו והשחימו, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים חומץ ויין. מבשלים, נחשפים, מערבבים מדי פעם, עד שרוב הנוזל נספג והבצל רך ודביק, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
תן לריבה להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
5
הפוך כריכים: באופן שווה להפיץ צד אחד של כל פרוסת לחם עם 1/2 כף. חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6
מורחים צד unbuttered של 2 פרוסות עם 1 1/2 כף. מרמלדה כל אחד, ואז למעלה עם פסטרמה וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
7
מורחים חרדל על הצד הלא מרופט של הנותרים 2 פרוסות לחם ומניחים כל אחד, בצד חמאה למעלה, על פרוסות פסטרמה וגבינה מצופה.
מרכיבים שתצטרך
8
מחממים מחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
9
מוסיפים כריכים ומבשלים, פונים פעם אחת, עד חום זהוב משני הצדדים וגבינה נמס, על 5 דקות בסך הכל.