קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

פסטרמה רובן

פסטרמה רובן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את פסטרמה רובן אקאן. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון, 83 גרם שומן, ובסך הכל 1341 קלוריות. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם רוטב צ'ילי, מלפפון חמוץ שמיר, חתוך איך שאתה אוהב, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשיבולת שועל חתוכה מפלדה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם שיבולת שועל חתוכה מפלדת ג'ינג'ר כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון 62%, המנה הזו מוצקה. נסו פסטרמה רובן, כיכר רובן שכבתית, ו כריך רייצ'ל: בן דודו המתוק של רובן עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
שלב במעבד מזון את המיונז, רוטב הצ ' ילי, השמנת החמוצה, חזרת, מיץ הלימון, הסוכר, רוטב ווסטרשייר, רוטב חריף, פפריקה מעושנת, חמוצים שמיר ושאלוט עד לערבוב יסודי. לא מעל תערובת, אתה עדיין רוצה לראות קצת מרקם. מתבלים במלח ופלפל. מניחים בצד או מקררים בצנצנת מכוסה עד לזמן ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
חמוצים שמירחמוצים שמיר
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1
שלבו מחצית מהרוטב עם הכרוב הכרוב וזרקו.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
2
מניחים 1 פרוסת גבינה על חתיכת לחם. עורמים את הבשר גבוה על הגבינה, מעליהם פרוסת גבינה נוספת, חלק מתערובת הכרוב הכרוב וחתיכת הלחם השנייה. חמאה את החלק החיצוני של הכריך.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מחממים מחבת טפלון עם תחתית כבדה או מחבת מחבת על אש בינונית-נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים את הכריכים, מכסים בקערה חסינת חום ומחבת עד להזהבה ודביקה באמצע, 3 עד 4 דקות. הופכים, מכסים ומניחים לבשל עד להזהבה מסביב, עוד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מגישים את ההלבשה הנוספת בצד.
6
הערת קוק: אני אוהב לקבל חתיכת פסטרמה שלמה, לא חתוכה, מפומארה בשיקגו. אם יש לכם מעדנייה אהובה, נסו להשיג נתח שלם ולחתוך אותה בעצמכם; הבשר יישאר נחמד ורך ותוכלו לערבב את הקליפה מהקצה החתוך עם האמצע הבשרני יותר. אתה תתאהב בפסטרמה שוב.
מרכיבים שתצטרך
פסטרמהפסטרמה
נביחהנביחה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'