פסטרמה רובן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את פסטרמה רובן אקאן. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון, 83 גרם שומן, ובסך הכל 1341 קלוריות. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם רוטב צ'ילי, מלפפון חמוץ שמיר, חתוך איך שאתה אוהב, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשיבולת שועל חתוכה מפלדה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם שיבולת שועל חתוכה מפלדת ג'ינג'ר כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון 62%, המנה הזו מוצקה. נסו פסטרמה רובן, כיכר רובן שכבתית, ו כריך רייצ'ל: בן דודו המתוק של רובן עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שלב במעבד מזון את המיונז, רוטב הצ ' ילי, השמנת החמוצה, חזרת, מיץ הלימון, הסוכר, רוטב ווסטרשייר, רוטב חריף, פפריקה מעושנת, חמוצים שמיר ושאלוט עד לערבוב יסודי. לא מעל תערובת, אתה עדיין רוצה לראות קצת מרקם. מתבלים במלח ופלפל. מניחים בצד או מקררים בצנצנת מכוסה עד לזמן ההגשה.
שלבו מחצית מהרוטב עם הכרוב הכרוב וזרקו.
מניחים 1 פרוסת גבינה על חתיכת לחם. עורמים את הבשר גבוה על הגבינה, מעליהם פרוסת גבינה נוספת, חלק מתערובת הכרוב הכרוב וחתיכת הלחם השנייה. חמאה את החלק החיצוני של הכריך.
מחממים מחבת טפלון עם תחתית כבדה או מחבת מחבת על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את הכריכים, מכסים בקערה חסינת חום ומחבת עד להזהבה ודביקה באמצע, 3 עד 4 דקות. הופכים, מכסים ומניחים לבשל עד להזהבה מסביב, עוד 3 דקות.
מגישים את ההלבשה הנוספת בצד.
הערת קוק: אני אוהב לקבל חתיכת פסטרמה שלמה, לא חתוכה, מפומארה בשיקגו. אם יש לכם מעדנייה אהובה, נסו להשיג נתח שלם ולחתוך אותה בעצמכם; הבשר יישאר נחמד ורך ותוכלו לערבב את הקליפה מהקצה החתוך עם האמצע הבשרני יותר. אתה תתאהב בפסטרמה שוב.