קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות97
מגזין

פסטת ליל כל הקדושים שחור וכתום

פסטת ליל כל הקדושים שחור וכתום
שחור וכתום פסטת ליל כל הקדושים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 461 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. אם יש לך דלעת סקווש, פתיתי פלפל, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מדהים. מתכונים דומים: פסטת ליל כל הקדושים שחור וכתום, מרמלדה כתומה ליל כל הקדושים עם שומשום שחור, ו ליל כל הקדושים שחור Brew.

הוראות

1
מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לזרוק סקווש ופלפלי פעמון עם שום, טימין, פתיתי פלפל אדומים, שמן, ו 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל במחבת גיליון 17-by 11-inch 4-צדדי. צולים, ערבוב פעם אחת, עד ירקות הם רק מכרז משחימים כתמים, 25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®שום גויה®
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
בעוד הירקות מסיימים לצלות, מבשלים לינגוויני בסיר פסטה של מים רותחים מלוחים היטב עד אל דנטה. להזמין 1/2 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה ולחזור לסיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר את מחבת הסדין מהתנור ושופכים מים שמורים על ירקות, תוך ערבוב כדי לשחרר מן המחבת. מערבבים זיתים, ולאחר מכן מוסיפים תערובת ירקות לפסטה בסיר וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת