פסטת סלמון מעושן קלה
פסטת סלמון מעושן קלה דורשת כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 587 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו שאלוט, גבינת שמנת, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פסטה סלמון מעושן, פסטה סלמון מעושן, ו פסטה סלמון מעושן.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים את הלינגוויני לתוך המים וחוזרים לרתיחה. קוק חשף עד הפסטה בישלה דרך אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 11 דקות; לנקז, הזמנת 2 כפות של המים.
ממיסים את החמאה עם שמן הזית בסיר על אש בינונית-נמוכה; כאשר התערובת מתחילה לבעבע, מוסיפים את השאלוט ומבשלים עד מתרכך. מערבבים את הסלמון, גבינת שמנת וחלב לתוך תערובת שאלוט.
מערבבים את המים השמורים מן הפסטה לתוך התערובת.
מעבירים לקערה גדולה וזורקים עם הפסטה כדי לשרת.