פסטת עניבת פרפר עם תירס, טימין ופרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטת עניבת פרפר עם תירס, טימין, ופרמזן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 594 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו עלי קורנית, מלח כשר, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פרמזן פסטאן ותירס, קרקרים פרמזן ותימין, ו קרקרים פרמזן ותימין (מתכונים דומים).
הוראות
שים מסננת בכיור. מביאים סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות החבילה או עד אל דנטה. בינתיים, להתחיל את הרוטב.
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את שאלוט ושום, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את היין ואת ענפי הקורנית, מביאים לרתיחה, ומבשלים, מתערבבים מדי פעם, עד שהיין מצטמצם בכשלושה רבעים, כ -4 עד 5 דקות.
הסירו את המחבת מהחום והניחו אותה בצד.כאשר הפסטה מוכנה, להזמין 1/2 כוס של מי הבישול, לנקז, ולהחזיר את הפסטה לסיר; להגדיר aside.To לסיים את הרוטב, להחזיר את המחבת לחום בינוני-גבוה, להוסיף את התירס, שמנת, ומלח ופלפל נמדדים, מערבבים לשלב, ולהביא לרתיחה.
מניחים את הסיר שמורות של פסטה על אש נמוכה ויוצקים בתערובת שמנת תירס.
מוסיפים את הגבינה הנמדדת, עירית, וחצי ממי הפסטה השמורים ומערבבים לשלב. לבשל, לערבב מדי פעם, עד הגבינה נמסה הרוטב התעבה מעט (זה יהיה רופף אבל יעבה יותר כפי שהוא יושב), הוספת מי פסטה יותר לפי הצורך. טעם, מתבלים במלח ופלפל נוספים לפי הצורך, ומגישים מיד עם תוספת הפרמזן בצד.