קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

פסטת עניבת פרפר עם תירס, טימין ופרמזן

פסטת עניבת פרפר עם תירס, טימין ופרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטת עניבת פרפר עם תירס, טימין, ופרמזן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 594 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו עלי קורנית, מלח כשר, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פרמזן פסטאן ותירס, קרקרים פרמזן ותימין, ו קרקרים פרמזן ותימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים מסננת בכיור. מביאים סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות החבילה או עד אל דנטה. בינתיים, להתחיל את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
3
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את שאלוט ושום, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
מוסיפים את היין ואת ענפי הקורנית, מביאים לרתיחה, ומבשלים, מתערבבים מדי פעם, עד שהיין מצטמצם בכשלושה רבעים, כ -4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
הסירו את המחבת מהחום והניחו אותה בצד.כאשר הפסטה מוכנה, להזמין 1/2 כוס של מי הבישול, לנקז, ולהחזיר את הפסטה לסיר; להגדיר aside.To לסיים את הרוטב, להחזיר את המחבת לחום בינוני-גבוה, להוסיף את התירס, שמנת, ומלח ופלפל נמדדים, מערבבים לשלב, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מניחים את הסיר שמורות של פסטה על אש נמוכה ויוצקים בתערובת שמנת תירס.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיפים את הגבינה הנמדדת, עירית, וחצי ממי הפסטה השמורים ומערבבים לשלב. לבשל, לערבב מדי פעם, עד הגבינה נמסה הרוטב התעבה מעט (זה יהיה רופף אבל יעבה יותר כפי שהוא יושב), הוספת מי פסטה יותר לפי הצורך. טעם, מתבלים במלח ופלפל נוספים לפי הצורך, ומגישים מיד עם תוספת הפרמזן בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה