פסטת קיץ קרה עם ירקות
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה די טוב. מתכונים דומים: אטריות שומשום קרות עם ירקות קיץ, על סלט פסטה בקיץ ועל למה אתה לא צריך לשטוף פסטה עם מים קרים, ו פסטה אפויה עם ירקות קיץ.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מוסיפים אספרגוס ואפונה בדקה האחרונה של הבישול.
מסננים; לשטוף תחת מים זורמים קרים.
לנקז היטב; מקום בקערה גדולה.
הוסף 1 כף שמן; לזרוק מעיל. מערבבים עגבניות שרי אדומות, עגבניות שרי צהובות, פלפל אדום, פלפל צהוב, פלפל צהוב, פלפל כתום, סקווש, ועירית.
שלב הנותרים 3 כפות שמן זית, מיץ, מלח, פלפל שחור, ושום בקערה קטנה; מערבבים עם מקציף.
יוצקים רוטב על תערובת פסטה, וזורקים היטב.
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר.