פסיון עם ג'ין במרינדה
פסיון ג'ין-במרינדה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון למשקה שלך. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שזיפים, חמאה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. נסו איך לבשל פסיון: פסיון צלי בחמאה עם שמנת ובורבון, Ballotine של פסיון, ו פסיון צלוי בסיר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 5 המרכיבים הראשונים בשקית פלסטיק גדולה עם רוכסן כבד, תוך שמירה על 1/2 כוס של התערובת.
מניחים פסיונים בתערובת הנותרת בשקית הפלסטיק. חותם וצנן לפחות 30 דקות.
הסר פסיונים מן המרינדה, להשליך מרינדה בשקית.
מפזרים מלח; פסיונים חומים מכל הצדדים בשמן חם במחבת צלייה גדולה על חום בינוני גבוה.
אופים ב 400 במשך 40 עד 50 דקות.
הסר פסיונים מחבת צלייה; להתחמם.
מביאים מרינדה שמורה לרתיחה במחבת צלייה על חום גבוה, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים משחימים. מערבבים ביין אדום, ומבשלים 4 עד 5 דקות או עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת תיל בסדר בסיר בינוני, זורק מוצקים.
מוסיפים שזיפים יבשים ומרק, ומבשלים 5 דקות; מסירים מהחום ומערבבים בחמאה עד מומסת.
חותכים פסיונים לרבעים; מקום על מגש הגשה.
* שמונה (1-1 1/2 פאונד) תרנגולות קורניש לעשות תחליף טעים עבור פסיונים.