פסקה
Paskha עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 16 . מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, שעועית וניל, גבינת ריקוטה קרטון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 10%. מתכונים דומים: גבינת פסקה.
הוראות
פיצול שעועית וניל לאורכו עם סכין חדה לגרד זרעים שחורים.
בקערה עם מיקסר, לנצח זרעי וניל, חמאה, גבינת שמנת, וסוכר עד חלקה.
מוסיפים ריקוטה וקליפה כתומה; לנצח עד מעורבב.
קו עובש 5 כוסות עמוק עם 2 שכבות של גזה לחה (אם עושים יותר מ 2 שעות קדימה, להשתמש עובש עם ניקוז תחתון-ראה הערות-כדי לקבל גבינה מוצקה). תערובת paskha כף לתוך בד לארוז בחוזקה. מונח על מדף על צלחת מעוטרת.
מכסה אטום וצינה עד paskha הוא מוצק מספיק כדי לשמור על צורתו, לפחות 1 שעה.
הרם בד עם paskha מעובש. לקלף בחזרה בד, להפוך גבינה על צלחת שטוחה, ולהסיר בד.